Retourbeleid - Hippe Schommels
Favicon | Hippe schommels
Gratis verzending voor iedere schommel
Binnen 2 dagen bezorgd
Achteraf betalen mogelijk
Leuk verpakt voor elke gelegenheid
Gratis verzending voor iedere schommel
Binnen 2 dagen bezorgd
Achteraf betalen mogelijk
Leuk verpakt voor elke gelegenheid

WEGENS VAKANTIE WORDEN ALLE BESTELLINGEN VANAF 10-06 VERZONDEN.

Gebruik code: LENTE10 voor 10% korting

WEGENS VAKANTIE WORDEN ALLE BESTELLINGEN VANAF 10-06 VERZONDEN.

RETOURBELEID

Bij Hippe Schommels is het mogelijk je bestelling te retourneren volgens de Nederlandse wetgeving. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@hippe-schommels.com, zodat wij alvast op de hoogte zijn.​

Bij een defect, mankement of alle andere gevallen van gebreken aan het product verzoeken we je om contact op te nemen met onze klantenservice via de contactpagina of direct via info@hippe-schommels.com, dan helpen we je verder en zorgen we dat we een gepaste oplossing vinden.

Je kunt het artikel met bijgaande factuur/bestelnummer retour sturen naar:
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
t.a.v. Hippe Schommels o.v.v. retouren

Let op: De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening, tenzij het product een duidelijk defect of mankement bevat, neem dan altijd contact op! Wij leveren geen retour labels.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Hippe Schommels geretourneerd moeten worden. Wij behouden het recht tot weigeren van acceptatie van het herroepingsrecht wanneer er, redelijkerwijs, niet zorgvuldig omgegaan is met ons product. Denk hierbij aan schade aan de constructie, stof of andere onzuiverheden.

De exacte voorwaarden voor het herroepingsrecht is, conform onze algemene voorwaarden, als volgt:

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij levering van producten
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.